Generic placeholder thumbnail                  Gastenboek Orangerie Mattemburgh


Ervaring / Review plaatsen Contact

Totaalscore: 8.4

Review gemiddelde:

Gastvriendelijkheid: 8.7

Stars

Kwaliteit: 8

Stars

Totaalervaring: 8.7

Stars
We gaan voor overtroffen verwachtingen.
Vandaar dat u kan kiezen uit 11 sterren.


Informatie:
Orangerie Mattemburgh is een horecalocatie op de parel van de Brabantse Wal, Landgoed Mattemburgh. Door het jaar heen organiseren we vele evenementen, waaronder bruiloften, maar ook grote bedrijfsfeesten. Naast de evenementenlocatie hebben we een restaurant waar we op goed niveau koken en innovatief zijn als het gaat om de gerechten. Een deel van de gerechten komt van ons eigen ‘Eetbare Landgoed’. Ook qua dranken in het restaurant zijn we continu op zoek naar de vernieuwing. We schenken duurzame dranken en maken onze eigen ijsthee met kruiden uit eigen tuin. Dit wordt zowel in het restaurant als op de evenementen geserveerd.Adres:
Antwerpsestraatweg 181
4631 PN Hoogerheide
Ervaringen

Sorteren op
Nieuwste - Hoogste beoordeling - Laagste beoordeling - Meeste tekst

Tip: Klik op de sterren om de opbouw van de sterren te zien.


Nina

Op 15 August 2022

Stars

11/11


Hele fijne culinaire avond gehad. Fijne bediening ,mooie omgeving heerlijk gegeten
Op 23 July 2022

Stars

3.3/11


We schrokken van de prijs. €18,25 voor twee latte en twee gebak. En niet eens vers. En niet vriendelijk. Wat opdringerig.
Op 8 February 2021

Stars

11/11


Orangerie Mattemburgh is lid van ONCE, het Officieel Netwerk Catering Events is opgericht voor verbetering van het bedrijf en de evencateringbranche. ONCE is een sociaal en actief kennisplatform van erkende party- en eventcateraars waarvan leden een online gastenboek kunnen gebruiken om kwaliteit te meten. De leden wisselen actief kennis en expertise uit, maken gebruik van elkaars netwerk en inspireren elkaar. ONCE helpt om hoogwaardig en kwalitatief te ondernemen.© 2024 Culimatch

Powered by: