Generic placeholder thumbnail                  Gastenboek Huis vol smaak


Ervaring / Review plaatsen Contact

Totaalscore: 11

Review gemiddelde:

Gastvriendelijkheid: 11

Stars

Kwaliteit: 11

Stars

Totaalervaring: 11

Stars
We gaan voor overtroffen verwachtingen.
Vandaar dat u kan kiezen uit 11 sterren.


Informatie:
In het Huis vol Smaak bruist het van passie en ambitie. Hier draait het iedere dag om eten en de beleving daaromheen. Waarom? Omdat we willen bijdragen aan het maken van bijzondere herinneringen en unieke evenementen.
In het Huis vol Smaak werken we samen met 6 exclusieve party catering labels. We maken gebruik van elkaars krachten, vakmanschap, kennis en kunde. Tegelijkertijd heeft ieder label zijn eigen visie – een eigen smaak. Dat maakt het interessant, inspirerend en versterkend en zorgt ervoor dat we de juiste ‘smaak’ voor eenieder in huis hebben. Altijd persoonlijk en passend bij de wensen van de gast.Adres:
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs
Ervaringen

Sorteren op
Nieuwste - Hoogste beoordeling - Laagste beoordeling - Meeste tekst

Tip: Klik op de sterren om de opbouw van de sterren te zien.


Op 8 February 2021

Stars

11/11


Huis Vol Smaak is lid van ONCE, het Officieel Netwerk Catering Events is opgericht voor verbetering van het bedrijf en de evencateringbranche. ONCE is een sociaal en actief kennisplatform van erkende party- en eventcateraars waarvan leden een online gastenboek kunnen gebruiken om kwaliteit te meten. De leden wisselen actief kennis en expertise uit, maken gebruik van elkaars netwerk en inspireren elkaar. ONCE helpt om hoogwaardig en kwalitatief te ondernemen.© 2024 Culimatch

Powered by: