Generic placeholder thumbnail                  Gastenboek Food jazz en dj's


Ervaring / Review plaatsen Contact

Totaalscore: 11

Review gemiddelde:

Gastvriendelijkheid: 11

Stars

Kwaliteit: 11

Stars

Totaalervaring: 11

Stars
We gaan voor overtroffen verwachtingen.
Vandaar dat u kan kiezen uit 11 sterren.


Informatie:
CREATIEF, PROFESSIONEEL EN VOORAL HEEL ERG LEKKER
De totaalbeleving, daar draait het bij Food Jazz & DJ’s tijdens elk evenement om. Of het nou een bedrijfsfeest, huwelijk, receptie of diner is, Food Jazz & DJ’s verzorgt het hele traject. Goed eten is daarbij onmisbaar, omdat het voor verbinding zorgt. Dat bereik je niet alleen door culinaire hoogstandjes te serveren, maar vooral door mensen te verrassen. ‘Dare to eat different’.
HEERLIJK ETEN
Food Jazz & DJ’s valt op door haar creatieve en onderscheidende manier van koken. Dat is een bewuste keuze. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar unieke elementen waarmee we gasten kunnen verrassen. Dat doen we door net even andere keuzes in het soort producten te maken, trends door te voeren, innovaties toe te passen en gerechten op een originele manier te serveren.
ONGEDWONGEN CHIQUE
Ongedwongen chique, zo omschrijven we onze stijl. Onze focus is op culinaire verrassingen, maar we organiseren geregeld complete events. Dat is gemakkelijk voor onze opdrachtgevers, want hij of zij heeft maar één aanspreekpunt. En voor ons is het leuk omdat we van a tot z mogen meedenken. Wat de opdracht ook is, een persoonlijke aanpak staat bij ons altijd voorop. De beste evenementen ontstaan door dicht bij jezelf te blijven, zo ontstaan de meest creatieve ideeën. Van eetbare schilderijen tot transparante gazpacho cubes, alles kan. Zolang het maar bij je past.
DUURZAAM
Food Jazz & DJ’s staat voor duurzaam, no waste en lokale producten. Vanuit dat oogpunt vragen we voorafgaand aan bijvoorbeeld het Utrecht Diner — waar wij de catering van mochten verzorgen — aan de eigenaar van een groentetuin in Odijk waar hij mee bezig is en gaan met de Utrechtse brouwerij De Leckere om tafel. Op zo’n event komt dan alles samen. Met andere ondernemers creëeren we een fantastische avond. Iets mooiers voor ons bestaat niet.Adres:
Overijsselhaven 131
3433 PH Nieuwegein
Ervaringen

Sorteren op
Nieuwste - Hoogste beoordeling - Laagste beoordeling - Meeste tekst

Tip: Klik op de sterren om de opbouw van de sterren te zien.


Op 8 February 2021

Stars

11/11


Food, jazz en dj's is lid van ONCE, het Officieel Netwerk Catering Events is opgericht voor verbetering van het bedrijf en de evencateringbranche. ONCE is een sociaal en actief kennisplatform van erkende party- en eventcateraars waarvan leden een online gastenboek kunnen gebruiken om kwaliteit te meten. De leden wisselen actief kennis en expertise uit, maken gebruik van elkaars netwerk en inspireren elkaar. ONCE helpt om hoogwaardig en kwalitatief te ondernemen.© 2024 Culimatch

Powered by: