Generic placeholder thumbnail                  Gastenboek De Kort Catering BV


Ervaring / Review plaatsen Contact

Totaalscore: 10.5

Review gemiddelde:

Gastvriendelijkheid: 10.5

Stars

Kwaliteit: 10.5

Stars

Totaalervaring: 10.5

Stars
We gaan voor overtroffen verwachtingen.
Vandaar dat u kan kiezen uit 11 sterren.


Informatie:
CREATIEVE CATERING: VERRASSEND ANDERS!
Je hebt catering én je hebt creatieve catering, van De Kort Catering. Het is maar hoe je het bekijkt. Het verschil? Dat laten we je graag proeven én zien!
Maar liefst 35 gepassioneerde vakidioten streven continu naar het creëren van hele fijne smaken, vertaald naar creatieve culinaire invullingen voor diverse gelegenheden.
Één ding is zeker, het smaakt altijd naar meer!
Laat je verrassen en bekijk de mogelijkheden zelf op onze website.Adres:
Ericssonstaat 30
5121ML Rijen
Ervaringen

Sorteren op
Nieuwste - Hoogste beoordeling - Laagste beoordeling - Meeste tekst

Tip: Klik op de sterren om de opbouw van de sterren te zien.


Jacqueline & Marco van Rooij

Op 26 September 2022

Stars

11/11


Wat hebben wij een geweldige bruiloft gehad dankzij jullie prachtige tafel aankleding, geweldige taart en heerlijke barbecue! Vere is echt super lief en de man die de barbecue deed ook ben zijn naam helaas vergeten! Wat een top team echt een aanrader!
Rick & Charlotte Hoogerwerf

Op 22 September 2022

Stars

11/11


De Kort heeft onze bruiloft bijna van A tot Z verzorgd. Op onze eigen locatie (tuin) hebben zij zorg gedragen voor een mooie stretchtent, aankleding en decoratie, meubilair, heerlijke hapjes, diner en drankjes en vriendelijk personeel. In de voorbereiding meerdere malen bij hen op het bedrijf geweest, een blik in de keuken mogen werpen en een rondleiding door het magazijn gehad om te zien wat ze allemaal kunnen leveren. Dit maakt de heldere/transparante offerte nog tastbaarder. Tevens goede en snelle communicatie met Juli en Vere die ook nog eens perfect meedenken en tips geven in de voorbereidingen. De opbouw, de bruiloftsdag zelf en de afbouw gaat professioneel en alles was goed voor elkaar zodat wij als bruidspaar ons nergens zorgen over hoefden te maken. Ook van veel gasten hebben wij complimenten gekregen over de professionaliteit en kwaliteit van De Kort. Wij kunnen een bruiloft die verzorgd wordt door De Kort Catering aan iedereen aanbevelen! Bedankt!
Hilke en Bob

Op 12 September 2022

Stars

11/11


Langs deze weg willen we jullie van harte bedanken voor de perfecte organisatie van ons huwelijk! Het hele feest was helemaal zoals we het ons hadden voorgesteld en jullie hebben elke verwachting ingelost. De catering was heerlijk, de aankleding was top en vooral jullie personeel was super vriendelijk en heeft er alles aan gedaan om er voor iedereen een top belevenis van te maken. Kortom, de perfecte dag voor ons en dat was mede dankzij jullie.
Van der Wielen

Op 12 July 2022

Stars

11/11


Mijn man en ik zijn 1juli 2022 getrouwd Bij d'Heerstaayen. Het was echt de dag van ons leven en De Kort is zo goed in hun werk dat ze ons helemaal hebben ontzorgt. Het eten en de taart was echt super goed!!
Kim en Nick

Op 30 June 2022

Stars

11/11


3 juni 2022 hebben wij na 2x verzetten vanwege covid dan eindelijk onze dag mogen vieren. Wij zijn super tevreden over het contact en de flexibiliteit die ze toonden! Wij zijn bij domaine heerstaayen getrouwd en de Kort had daar alles top geregeld! Alles was mooi aangekleed, de bruidstaart en hapjes waren heerlijk. Wij raden de Kort zeker aan!!
Sanne

Op 29 June 2022

Stars

11/11


Mijn partner en ik zijn getrouwd op 10 juni 2022. Wij hebben heel erg genoten van onze trouwdag en willen de Kort Catering onwijs bedanken voor alle goede zorgen. De communicatie voor, tijdens en na de bruiloft verliep erg soepel en snel. Op de trouwdag zelf was alles perfect geregeld door de Kort Catering! Wij zijn goed ontvangen en hoefde ons nergens zorgen over te maken op onze trouwdag. De tafels waren heel mooi gedekt, de taartentafel en het diner waren heerlijk en het personeel was onwijs vriendelijk.
Op 23 May 2022

Stars

11/11


Onlangs als ceremoniemeester, tijdens een bruiloft op 14 mei 2022 op locatie Domaine d'Heerstaayen te Strijbeek, contacten gehad met catering De Kort. Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen van het bruidspaar en de gasten over de verzorging van/ door De Kort. Alles was tot in de puntjes geregeld. Fantastisch ontvangst. Top kwaliteit van de hapjes en het diner, maar zeker ook de super enthousiaste bediening door personeel. Daarnaast extra complimenten voor de kwaliteit en aandacht van de glutenvrije hapjes en het diner etc. Echt 100% lof.
Ilse en Cas

Op 26 April 2022

Stars

11/11


Door Covid 3 jaar gewacht, maar al die tijd contact gehouden en het programma geperfectioneerd. Het contact was super, wensen werden goed begrepen en de kwaliteit van het eten was meer dan voortreffelijk. Voor ons was dat een must. De kwaliteit van een restaurant, maar door een cateraar. De kort levert dat!
Stef en Lenneke

Op 14 February 2022

Stars

11/11


Sorry voor de late reactie, maar we willen jullie bij deze nog bedanken voor de goede zorgen op onze trouwdag op 8 oktober 2021 bij Domaine d’Heerstaayen. Wat een lieve en leuke mensen van de Kort op de dag zelf, gezellige gesprekken vooraf aan de dag, veel gelachen, wat een lekker eten, leuk dat de kok dan het e.e.a. aan tafel uit komt leggen, volop gezelligheid en super dat we in de tuin konden trouwen (dank voor de jongen die heeft geholpen met geluid en tv) met een borrel in de boomgaard met een heerlijke zon erbij. Wij hebben ons deze dag nergens zorgen om hoeven maken, jullie hadden het fantastisch voor elkaar. Het was mede dankzij jullie voor ons een geweldige dag.
Harm en Marlon

Op 14 November 2021

Stars

11/11


Wij hebben De Kort Catering gekozen na een uitgebreide zoektocht naar dé cateraar die ons perfect aanvoelde. We hebben geen moment spijt gehad van deze keuze! Niet alleen zijn al onze (hooggespannen) verwachtingen en wensen 100% waar gemaakt, maar ook nog op een ontzettend leuke en prettige manier. We hadden niet te maken met een klant-leverancier relatie, maar met een partner die net zo’n mooie dag wilde neerzetten als wij. In de voorbereiding konden we over elke vraag of twijfel bij De Kort terecht. Óók als dat een vraag was die niet volledig in het straatje lag waarvoor wij De Kort hadden ingehuurd. Dit maakte dat wij onbezorgd naar de dag toe hebben geleefd. Er waren meer dan genoeg uitdagingen, maar één ding wisten we zeker: wij konden volledig vertrouwen op De Kort en met name partymanager Juli. Juli, we willen je enorm bedankt voor je luisterend oor, je creatieve ideeën, je organisatietalent en je engelengeduld. Wij hadden geen stress omdat jij duidelijk in control was. Je bent een topper! De Kort heeft geleverd wat we hadden afgesproken én meer. Het eten was heerlijk, de aankleding prachtig en het allerleukste personeel voelde de sfeer perfect aan zodat iedereen zich 100% op zijn gemak voelde. Is er dan geen enkel minpunt of verbetering te benoemen? Nee! :) Wij kunnen De Kort Catering aan iedereen aanraden. Groetjes van een heel gelukkig bruidspaar
Behler

Op 26 August 2021

Stars

11/11


Luisteren goed naar de opdrachtgevers, komen zelf ook met evt ideeen
Robert en Jolanda

Op 2 July 2021

Stars

11/11


Via onze trouwlocatie (Oude Kerk Dongen) zijn we terecht gekomen bij De Kort. Vanaf het eerste contact liep de communicatie soepel en snel. Vere en Juli hadden snel door wat we wilden en er waren dus ook maar enkele aanpassingen nodig aan het voorgestelde menu. Ook werd er goed meegedacht over de betaalbaarheid van ons menu. Daarnaast hadden we de wens voor een donut wall geuit en deze werd daarop speciaal gemaakt en het resultaat was prachtig. Sowieso was de presentatie van toost tot hapjes in de avond echt mooi en leuk gedaan. We trouwden op de laatste dag voor de grote coronaversoepelingen en in de periode hiervoor zijn onze plannen dus nogal eens gewijzigd. De Kort heeft zich hier altijd soepel in opgesteld en meegedacht. We zijn ze dan ook enorm dankbaar voor hun bijdrage aan onze dag en zouden andere stellen aanraden om met ze in zee te gaan!
Op 8 February 2021

Stars

11/11


De Kort catering is lid van ONCE, het Officieel Netwerk Catering Events is opgericht voor verbetering van het bedrijf en de evencateringbranche. ONCE is een sociaal en actief kennisplatform van erkende party- en eventcateraars waarvan leden een online gastenboek kunnen gebruiken om kwaliteit te meten. De leden wisselen actief kennis en expertise uit, maken gebruik van elkaars netwerk en inspireren elkaar. ONCE helpt om hoogwaardig en kwalitatief te ondernemen.

Lauren

Op 3 August 2020

Stars

11/11


They are no words to express how thankful we are to have met Britt and Eliosja from de kort catering ! To help us out with our wedding day very last minute. Their kindness, service was beyond expectations! They are amazing, passionate, professional people we will never forget! Everything from food, service, decoration, communication and lovely fun human interactions along the way was PERFECT! They really work with passion and its the most valuable to us. They made us feel very special and were quick to adapt to our demands. We feel very lucky to have met them on our path and that we hired them for the catering of our wedding! Amazing company who deserves a million stars !! Lauren & Iede
Sharon

Op 31 July 2020

Stars

11/11


Ge-wel-dig! Wegens corona hebben wij 5 weken voor onze bruiloft, de volledige bruiloft moeten omgooien naar een eigen locatie, in de tuin. En daar was De Kort Catering, om ons heel veel werk uit handen te nemen zodat dit alles gerealiseerd kon worden. 5 weken van intensief contact en altijd stonden Juli en Marcel voor ons klaar. Welke vraag wij ook hadden, binnen no-time stond er een antwoord klaar. De communicatie was top! De aankleding was prachtig. Wij hadden nooit verwacht dat het er zo mooi uit zou zien. Het eten was lekker, de bediening was super. Niks meer dan lof voor de jongens en meiden die 3 dagen, inclusief op- en afbouw, hebben staan bikkelen. En grote complimenten voor Britt, haar eerste bruiloft als weddingplanner. Heel erg bedankt dat jullie ons alsnog deze geweldige dag hebben bezorgd!!!
Bergs

Op 9 September 2019

Stars

10/11


Prachtige entourage, heerlijk en goed eten. Aan alle details is gedacht!Reactie cateraar:

Dank jullie wel voor de lieve woorden! Het was voor ons een waar genoegen. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten! Hartelijke groet, De Kort Catering


Rhode

Op 31 July 2018

Stars

11/11


Al onze wensen werden gehonoreerd. De tafel zag er werkelijk waar prachtig uit en ook de taartentafel hebben ze heel mooi klaargezet! Niemand werd vergeten en de communicatie vooraf was ook heel prima. Wij hebben echt een stressloze dag gehad mede door deze fijne catering.
Liza en Wouter

Op 11 July 2018

Stars

11/11


Onze bruiloft bij Domaine D’heerstraayen is uitstekend verzorgd door De Kort Catering. De aankleding was super, het eten heerlijk, de service goed, de prijzen naar verhouding en ook in het voortraject was het contact prettig.
Jimmy en Sharon

Op 28 June 2018

Stars

11/11


Onze bruiloft (mei 2018) was helemaal tot in de puntjes geregeld door de Kort Catering. Zij hebben ons echt verrast met de prachtige feestelijke hapjes en de prachtig gedekte tafel, helemaal in onze stijl. Het is dan ook wat wij veel horen van de gasten, wat een prachtige locatie en die prachtig gedekte tafel... Wij zijn getrouwd op Domaine d'Heerstaayen. We aten aan lange tafels met shared dining met allemaal Italiaanse gerechten. We waande ons helemaal in Toscane. Super lekker en prachtig opgemaakte schalen en salades. Als je voor de Kort Catering kiest, weet je zeker dat alles met volle aandacht gebeurd. Wij hebben de taart ook bij de Kort Catering geregeld en deze was ook boven verwachting. Niet alleen de presentatie, maar ook super lekker! Personeel is super vriendelijk. Wij hebben vooral contact gehad met Eljosha en dat was ook erg goed verlopen. Door hun ervaring kunnen zij een zeer goede schatting maken voor de offerte. Conclusie, alles was super goed geregeld en ik zou ze absoluut aanbevelen als het binnen je budget past. Bedankt, Eljosha, bediening, koks en natuurlijk Marcel!
Tijmen&Manon

Op 9 November 2017

Stars

11/11


ivm vervelende omstandigheden waren wij genoodzaakt onze bruiloft (last minute) te verzetten. Wat heeft de Kort catering dit geweldig opgepakt! Zo menselijk,flexibel en meedenkend! 4 november was eindelijk onze dag.. Het was,mede dankzij de Kort catering,meer dan een sprookje..!! Alle lof voor bediening&keukenpersoneel tijdens onze dag,het heerlijke eten,Eljosha voor het fijne contact en natuurlijk dank aan Marcel!
georgina

Op 19 July 2017

Stars

11/11


Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop firma de Kort bij ons huwelijk de catering heeft verzorgd. Er was alom lof voor de kwaliteit van de hapjes, de barbecue en de bediening. Van ons krijgen ze een 10
Danny & Nadine

Op 12 July 2017

Stars

11/11


het ultieme voor je bruiloft: de Kort Catering: weet, heeft en kan alles.
Ronald en Ellen

Op 12 July 2017

Stars

11/11


De Kort Catering bedankt om de mooiste dag uit ons leven nog mooier te maken! Alles was geweldig geregeld. Het kon niet beter! Vanaf het eerste contact hadden wij alle vertrouwen in jullie. Het was allemaal nog mooier en beter dan wij verwacht hadden. Wilt u ook The Perfect Wedding beleven... ? Ga dan naar met De Kort Catering.
Op 11 June 2017

Stars

10/11


Vanaf dag 1 meedenken met invulling van de dag. Ervaren en goede werknemers die op de dag zelf alles tot in de puntjes regelden. En ook belangrijk, alles viel goed in de smaak bij de gasten!
Op 9 June 2017

Stars

11/11


Wij hadden een bruiloft in de molen. Op deze locatie was nog niet eerder iemand getrouwd. De kort heeft volledig aan onze wensen voldaan om de molen prachtig aan te kleden. Marcel de eigenaar is een spontane man die echt passie heeft voor zijn vak. Ook hadden wij een perfecte partymanager die dag. Was 1 en al ervaring!! De catering op de dag zelf was ook perfect. Heerlijke taart, bijzondere hapjes en goed gekoeld drank. Wij willen jullie bedanken voor de service!!!!
Op 3 June 2017

Stars

10/11


Op 19 mei jl. heeft De Kort Catering onze bruiloft georganiseerd. Zowel tijdens borrel en dinner voor onze daggasten, als de verzorging van ons feest 's avonds heeft De Kort onze wensen en ideeën heel goed weten in te vullen. Alle gasten waren zeer positief over de kwaliteit van het eten, de creatieve manier van presenteren, de vriendelijkheid van personeel en de leuke, eigen inbreng die wij zelf nog hadden.
Marjolein

Op 29 March 2017

Stars

11/11


De kracht van De Kort Catering is dat zij ons als bruidspaar volledig serieus en uitgangspunt namen. Geen opgelegde standaard 'programma's, maar catering op maat. Passend bij ons en onze gasten! Zowel personeel, verzorging en kwaliteit van eten/drinken is zeer goed. Professionaliteit is een woord wat helemaal van toepassing is!
Op 21 November 2016

Stars

9/11


We zitten nog in de aanloopfase, maar tot nu toe erg prettig contact, wordt snel geschakeld en wordt echt gekeken naar onze wensen.
Dustin en Faye

Op 9 November 2016

Stars

5/11


Op onze prachtige trouwlocatie konden we kiezen tussen twee cateraars. De Kort Catering was de partij waarbij alles mogelijk zou zijn, dus de keuze was snel gemaakt. Helaas hebben ze een stempel gezet op onze huwelijksdag in de negatieve zin. Na een moodboard en diverse afspraken hadden we de serviezen, sfeer en het eten rond voor ons grote Italiaanse shared dinner. Na wat aanpassingen links en rechts hadden we vertrouwen in een mooie avond. Het welkom en de borrel zijn prima verlopen, de kwaliteit van het eten en de service waren goed. Helaas ging het daarna volledig mis. Het idee van een shared dinner was volledig vergeten. Waar we mooie grote planken met carpaccio, vitello tonato, brokken oude kaas om te raspen, olijfolie en broden hadden afgesproken, stonden er kleine bordjes zonder extra’s tussen alle gasten in. Iedereen verward wat van wie was. Daarna werden hoofdgerechten uitgeserveerd die niet voor ons bedoeld waren en ook niet bij onze Italiaanse droom pasten. Bijvoorbeeld een koude rijstsalade (wij hadden er niet eerder van gehoord) waar we truffel risotto hadden besteld en pasta met simpele tomatensaus waar we truffelspaghetti hadden besteld. Omdat ik lactose-intolerant ben hadden we het volledige menu daarop afgestemd. Omdat we nu meerdere gerechten kregen die we niet hadden besteld en overal kaas doorheen zat, kon ik niet eten tijdens m’n eigen diner. Volledig zonder overleg hadden ze bij voorbaat een apart bordje gemaakt met wat droge kip, losse pasta en wat saus. Op m’n eigen huwelijk. Wie bedenkt zoiets? Vanzelfsprekend hebben we verhaal proberen te halen. Er is geen enkele reden opgegeven, behalve dat een ‘foutje’ menselijk is. Bovengenoemde is slecht een voorbeeldje van wat er fout ging. We hebben uiteindelijk na hevige discussies over wat een foutje genoemd mag worden maar een fractie betaald. Daaruit kun je de conclusie trekken dat er echt ontzettend veel niet goed was. We hadden graag alles betaald en een onvergetelijk diner beleefd. Het liep anders.Reactie cateraar:

Dustin en Faye, Graag willen wij van onze kant ook even reageren. Natuurlijk weten wij dat het diner niet verlopen is zoals jullie hadden verwacht. Nou verdient die wel een uitleg. Jullie zijn bij ons komen proefeten en dan laten wij een impressie zien wat we op voorhand ook aangeven. Dus dat de gerechten wat kunnen afwijken is mogelijk. Met betrekking tot de lactose intolerantie was dit inderdaad vergeten en moesten we op locatie improviseren wat heel vervelend was voor jullie. Dat jullie niet alles hoefden te betalen had te maken met het feit dat we jullie tegemoet wilden komen. Het is niet zo dat wij vonden dat de kwaliteit van hetgeen wij geserveerd hadden niet goed was en het is zeker niet afgedaan als een foutje. Wij steken in iedere bruiloft veel tijd en energie, zoals ook te zien is aan de overige recensies. Met vriendelijke groet, Pascale de Kort


Trudy

Op 13 October 2016

Stars

10/11


De Kort Catering heeft het diner en de feestavond verzorgd op onze bruiloft. Het was heerlijk! Prima kwaliteit van het eten, we hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten. Ook de hapjes zagen er goed uit! Onze gasten kwamen niets te kort!
ALex & Britt

Op 10 October 2016

Stars

11/11


De Kort Catering heeft voor een perfecte borrel en bbq gezorgd op onze bruiloft. Van tevoren een juiste afstemming en alle ruimte voor de eigen wensen, op de dag zelf alles prima geregeld en vooral heerlijke hapjes en heerlijk eten bij de bbq. Een aanrader!!!
Ferry en Cindy

Op 29 September 2016

Stars

9/11


De catering liet niets te wensen over, nogmaals dank voor de goede zorgen!
Naomi

Op 22 September 2016

Stars

11/11


De Kort heeft de catering van ons trouwfeest uitstekend verzorgd: iedereen had doorlopend te eten en te drinken en alles zag er prachtig uit. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze geweldige dag.
Op 7 June 2016

Stars

7/11


Goede catering, vriendelijke service en een mooie prijs! Mooie aanvulling op onze prachtige bruiloft. Zeker een aanrader!


© 2024 Culimatch

Powered by: