Generic placeholder thumbnail                  Gastenboek Ria Joosten Catering


Ervaring / Review plaatsen Contact

Totaalscore: 10.6

Review gemiddelde:

Gastvriendelijkheid: 10.6

Stars

Kwaliteit: 10.6

Stars

Totaalervaring: 10.6

Stars
We gaan voor overtroffen verwachtingen.
Vandaar dat u kan kiezen uit 11 sterren.


Informatie:
Verrassen, daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie als de catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven.

Dit doen we door continu te werken aan duurzame en lokale innovaties op het gebied van smaak en beleving. Daarnaast verdiepen wij ons optimaal in de wensen en behoeften van u én uw gasten. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om, hierdoor ze voelen ze zich optimaal gast.

En u? U hebt een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna. Dát is wat wij bedoelen met smaak, sfeer en meer!Adres:
Doorbrand 2, 6086 PK Neer

Kijk voor meer informatie op onze website!
www.riajoosten.nl

Contactgegevens:
Tel.: 0475-495021
E-mail: [email protected]
Ervaringen

Sorteren op
Nieuwste - Hoogste beoordeling - Laagste beoordeling - Meeste tekst

Tip: Klik op de sterren om de opbouw van de sterren te zien.


European Pig Producers

Op 25 April 2024

Stars

10.7/11


Uitstekende ervaring. Met onze netwerkvereniging bij Ria Joosten ontvangen en ook door haar geinspireerd in excellent ondernemerschap. Dit blinkt uit in de middag en avond die wij hebben gehad daar. Warm welkom met een drankje, al gereed in het glas en een heerlijk hapje. Service zeer gastvriendelijk en van juiste kwaliteit!Reactie cateraar:

Beste Rosanne, Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je terugkijkt op een geslaagde bijeenkomst. Heel graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Jonkers hoveniers Venlo

Op 23 April 2024

Stars

11/11


Van eerste contact tot laatste bezemuithaal druipt de professionaliteit van de organisatie af: vakkundig, meedenkend, behulpzaam en correct geldt voor alle betrokkenen. De kale machinestalling werd binnen 2 dagen omgetoverd in een gezellige feestruimte. Eten en drinken voor elk wat wils en prima bediening. Samen met alle gasten heeft Ria Joosten en haar collega's er voor gezorgd dat wij een Jubileumviering hebben gehad die we niet meer gaan vergeten.Reactie cateraar:

Dag Bart en Hanneke, Wat zijn wij dankbaar dat we een bijdrage mochten leveren aan dit geweldige en onvergetelijke feest! Wat fijn dat jullie zo meegedacht hebben en dat er we samen iets moois van hebben kunnen maken. Geniet van de mooie foto's die er gemaakt zijn en de herinneringen aan deze mooie avond! Met vriendelijke groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Jonkers hoveniers Venlo

Op 23 April 2024

Stars

11/11


Van eerste contact tot laatste bezemuithaal druipt de professionaliteit van de organisatie af: vakkundig, meedenkend, behulpzaam en correct geldt voor alle betrokkenen. Samen met alle gasten heeft Ria Joosten en haar collega's er voor gezorgd dat wij een Jubileumviering hebben gehad die we niet meer gaan vergeten.
Op 15 April 2024

Stars

11/11


Super leuke avond gehad.Reactie cateraar:

Beste heer en mevrouw Rietjens, Wat fijn om te horen dat jullie een fijne avond hebben gehad! Bedankt voor de fijne samenwerking en graag tot de volgende keer. Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Rosalind Franklin Contest

Op 21 March 2024

Stars

10.7/11


Duidelijke communicatie met zowel de organisatie als de gastheren die op onze locatie waren. Zij waren erg flexibel en dachten graag mee met wat handig was op de dag zelf. Zowel de ontvangst en lunch zagen (en waren) fantastisch!Reactie cateraar:

Dag Devi, Wat een mooie worden! We kijken terug op een fijne samenwerking waarbij we veel gasten blij hebben kunnen maken met een heerlijke lunch. Dank voor het vertrouwen in ons en graag tot een volgende keer! Groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Sanne Rademakers

Op 24 January 2024

Stars

11/11


In een woord wauw, wat een fijne ervaring hebben wij voor onze bruiloft gehad met Ria Joosten Catering. Van een prettig welkomsgesprek tot proefdiner en de uiteindelijke huwelijksdag. Ervaren personeel, vriendelijk, gastvrij en in de keuken de beste chefs aan de slag. Een heerlijk(zelf gekozen diner) bereid en de gerechten als een kunstwerkje opgemaakt. De totale beleving van gastvrijheid, smaak en opmaak waren helemaal in balans! Mede dankzij Ria Joosten Catering was onze dag een sprookje. Hartelijk bedankt!
Reactie cateraar:

Dag Stan en Sanne, De mooie woorden en de foto's die we hebben mogen ontvangen zeggen alles over deze bijzondere dag, een memorabele dag voor in de boeken. Ontzettend bedankt voor het vertrouwen en dat we een bijdrage mochten leveren aan jullie bruiloft! Veel liefde en geluk gewenst. Met gastvrije groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Pakgro groep

Op 22 January 2024

Stars

11/11


De communicatie verliep heel soepel. Er is overal aan gedacht. Het eten was erg lekker en het zag er heel leuk uit! Wij hebben een geslaagd personeelsfeest gehad!
Cordeel Geelen B.V.

Op 15 January 2024

Stars

11/11


Perfecte afhandeling, zeer tevreden. Ze denken met je mee. Ambiance geweldig, eten zeer goed.Reactie cateraar:

Dag Lea, Dank voor jullie komst naar onze locatie. Wat was het een geslaagde Kerstviering! Samen hebben we er een mooie invulling aan gegeven. Graag tot een volgende keer! Gastvrije groet, Kyra namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Op 13 January 2024

Stars

11/11


Voor de tweede keer gebruik gemaakt van de catering van Ria Joosten ivm met ons feest. We hebben wederom genoten van de heerlijke hapjes die waren klaargemaakt door het team. Het was weer top voorbereid. Wij en onze gasten hebben genoten. Bedankt!
Op 28 December 2023

Stars

10/11


We hebben genoten.
Eriks BV - Roermond

Op 20 December 2023

Stars

11/11


Wij willen het team van Ria Joosten, op de 1ste plaats Kyra, bedanken voor de sfeervolle entourage en het heerlijke eten wat zij voor ons verzorgd hebben op de kerstlunch. Mensen waren allemaal heel enthousiast en vonden het super gezellig. Het was heel fijn dat Kyra vooraf is komen kijken wat de mogelijkheden waren en wat wij heel graag wilde. Namens Eriks nogmaals bedankt voor alles en hopelijk tot een volgende keer.Reactie cateraar:

Dag Marjan, Wat was het een feest om deze Kerstlunch te organiseren. Ontzettend leuk dat we dit keer in plaats van de kantine de bedrijfshal mochten omtoveren. Van een bedrijfshal naar een warme en sfeervolle setting met een prachtige Kerstboom als eyecatcher! Bedankt voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in ons. Heel graag tot een volgende keer. Op naar een geweldig 2024! Groetjes Kyra Namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Eriks BV - Roermond

Op 19 December 2023

Stars

11/11


Van begin tot het einde fantastisch geregeld.
APPM management consultants

Op 25 September 2023

Stars

11/11


Ria Joosten Catering heeft ons volledig ontzorgd bij onze jaarlijkse Koersdagen. Er werd goed nagedacht over de niet standaard locatie die wij hadden uitgekozen. Vooraf en ook tijdens ons driedaags event was er veel afstemming en werden al onze voorstellen in overweging meegenomen. Daarnaast was de kwaliteit van zowel het eten en drinken als de bediening en de totale verzorging perfect.Reactie cateraar:

Dag Mark en Juliette, Nogmaals dank voor het vertrouwen in ons en dat wij de catering bestaande uit elke dag weer een verrassend en lekker ontbijt, lunch en diner deze drie dagen mochten verzorgen. Het contact vooraf was heel prettig en de afstemming en de sfeer tijdens de Koersdagen was erg goed. Al met al een mooie ervaring en een geweldige samenwerking! Heel graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Kyra Joosten Team Ria Joosten Catering & Evenementen


Trespa

Op 19 September 2023

Stars

11/11


Onlangs kozen we 'De Hammermolen' als locatie voor een zakelijk evenement. Het was een op maat gemaakt gebeuren, precies zoals we het graag wilden. De ontvangst verliep vlot en duidelijk. Voor ontbijt, lunch en diner werd gezorgd. De locatie was tip top in orde, netjes, schoon, alles was aanwezig. Zeker een aanrader in omgeving Limburg!Reactie cateraar:

Dag Liselotte, We kijken positief terug op wederom een mooie samenwerking! Met dank aan het fijne contact en de leuke ideeën hebben we samen dit arrangement kunnen creëren. Helemaal leuk om terug te krijgen dat het precies aansloot bij jullie wensen. Dank en tot de volgende keer. Groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Marlies van Nunen, FLEX Oostrum

Op 12 September 2023

Stars

11/11


Op 26.08.2023 hebben we ons 25 jarig bedrijfsjubileum mogen vieren in een gedeelte van ons nieuwe pand. Ria Joosten en team hebben van dit feest een onvergetelijk en fantastisch feest weten te maken. De samenwerking en communicatie verliep de afgelopen maanden zeer professioneel. Ria wist de hal om te toveren tot een exclusieve feestruimte met prachtige kroonluchters en een trendy dansvloer in ledverlichting. Alles klopte zoals de verlichting, de techniek, de inrichting, de artiesten, de DJ, de Boston Tea Party Band, de buitenruimte (met prachtige tent) die was ingericht met food uitgiftepunten etc. en uiteraard het professionele personeel. Het eten was van zeer hoog niveau en zeer divers. Onze medewerkers hebben genoten. We hebben dan ook na afloop van het feest alleen maar lovende en enthousiaste reacties van onze medewerkers mogen ontvangen. Ria Joosten is onze vaste partner voor het organiseren van events, dus we kijken nu alweer uit naar ons Kerstevent, dat Ria ook jaarlijks voor ons bedrijf organiseert. Bedankt Ria, Kyra en team! Jullie hebben van ons jubileumfeest een onvergetelijk feest weten te maken.Reactie cateraar:

Dag Marlies en leden van het (organisatie)team van Flextronics, Wauw, wat was dit een geweldig feest! Wij willen jullie wederom bedanken voor het vertrouwen in ons en de fijne samenwerking van begin tot eind. Dankbaar zijn we voor de mooie woorden, maar ook zeer zeker de blije gezichten op de dag van het feest. Samen zijn we tot een programma gekomen dat volledig klopte en wat pakte het goed uit! Na vele mooie events in de afgelopen jaren was dit event toch wel de kers op de taart. Wij kijken uit naar jullie Kerstviering en steven ernaar om de medewerkers wederom te verrassen! Tot snel! Gastvrije groet, Kyra namens het team van Ria Joosten Catering & Evenementen


Simone Vousten - Arts

Op 1 September 2023

Stars

10/11


Op 18 augustus 2023 heeft Ria Joosten Catering onze bruiloft verzorgd tijdens het diner en met diverse Hapjes tijdens de feestavond. Het was heerlijk, gevarieerd en voor ieder wat wils. Alle gasten incl wijzelf hebben genoten!Reactie cateraar:

Dag Simone, Wat fijn om terug te lezen dat jullie hebben genoten. Wat was het een feest om de barbecue en de avondhapjes voor jullie te mogen verzorgen. Via deze weg willen wij jullie danken voor de fijne samenwerking! Veel geluk en liefde toegewenst. Met vriendelijke groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Francesco & Sophie

Op 30 August 2023

Stars

11/11


Onze verwachtingen voor ons huwelijk zijn absoluut overtroffen. Samen met Ria Joosten en haar team zijn we een aantal maanden bezig geweest om ons huwelijk op thuislocatie in Reuver tot een absoluut sprookje te laten verlopen. Wij wonen in het buitenland en spreken niet allebei Nederlands, maar dit was voor Ria en Kyra geen enkel probleem. Verassen en ontzorgen, daar staan Ria Joosten voor, en dat hebben wij ook zeker zo ervaren. De reacties van al onze gasten (veelal uit Nederland en Italië) was ook zeer lovend. Het team heeft er voor gezorgd dat iedereen een fantastische dag heeft gehad. Wij hebben de samenwerking als erg prettig ervaren, met oog voor detail en altijd meedenkend met onze (zeker niet altijd even gemakkelijke) uitgebreide wensen! Heel veel dank voor jullie bijdrage aan ons huwelijk!Reactie cateraar:

Dag Sophie en Francesco, Dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in ons. Wij kijken terug op een bijzonder mooie en geslaagde bruiloft en zijn blij te horen dat zowel jullie als alle gasten, uit diverse windstreken, genoten hebben van deze dag. Het maakt ons trots te horen dat we jullie verwachtingen overtroffen hebben. Een blijvende herinnering! Wij wensen jullie veel liefde en geluk in de toekomst. Hartelijke groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Ineke van de Braak

Op 19 July 2023

Stars

11/11


Ons tuinfeest werd door de samenwerking met de mensen van 'Ria Joosten Catering' een heerlijk feest. Onze gasten voelden zich verwend door de verrassende, zeer smaakvolle gerechten en waren vol lof over de vlotte, vriendelijke en bijzonder attente mensen in de bediening. De mooie tent was prachtig ingericht en de DJ wist precies de goede snaar te raken. Voor ons was het samenwerken met het hele team, zowel in de voorbereiding als tijdens het feest, zeer prettig: professioneel, flexibel en heel plezierig in de omgang. Ik kan het iedereen aanbevelen!!Reactie cateraar:

Goedemorgen, Wat was het een feestje om met jullie dit feest te mogen organiseren! Wij zijn blij dat jullie en de gasten genoten hebben. Dank voor het fijne contact en de mooie woorden. Met vriendelijke groet, Kyra namens het team van Ria Joosten Catering & Evenementen


Carrier F&S BV

Op 11 July 2023

Stars

11/11


We hadden een BBQ op het werk georganiseerd samen met Ria Joosten catering. De communicatie was erg professioneel en verliep vlot. De BBQ zelf was er goed geregeld, het eten was er lekker en het personeel uitermate vriendelijk, netjes en behulpzaam. Zeker een aanrader voor een volgend evenement!Reactie cateraar:

Dag Chantal, Het is altijd fijn om met jullie samen te werken. We zijn blij dat jullie hebben genoten van de barbecue! Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kyra Joosten namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Op 10 July 2023

Stars

11/11


Onze gasten waren lovend over de gastvrije verzorging, het lekkere eten, en de persoonlijke aandacht. Hartelijk dank voor de prettige en duidelijke communicatie, jouw en jullie professionaliteit en gastvrijheid. Wij voelden ons echt ontzorgd en en hebben voluit genoten van ons tuinfeest.Komen afspraken na. De communicatie verliep heel soepel. Top evenement. Morgen weer? Fijne gastvrijheid. Vriendelijke en professionele uitleg. Alles goed voorbereid. Morgen weer? Zeer professioneel. Goede afhandeling.Reactie cateraar:

Dag Cecile, Wat een mooie woorden! Fijn dat jullie dit zo ervaren hebben. Bedankt voor het gastvrije ontvangst van ons team, we hebben deze partij met plezier voor jullie verzorgd! Geniet nog lekker na van deze mooie dag en wie weet zien we elkaar nog eens in de toekomst. Met vriendelijke groet, Julie en alle collega's van Ria Joosten Catering & Evenementen


Trespa International

Op 30 June 2023

Stars

10/11


Ondanks het slechte weer heeft het team van RJCE er toch een mooi evenement van weten te maken. Alleen maar positieve reacties ontvangen vanuit de medewerkers. Iedereen was zeer meedenkend, flexibel en kundig. Bedankt en hopelijk tot een volgende keer (met mooi weer)! :)Reactie cateraar:

Dag Emma en team, Gelukkig heeft de regen geen afbreuk gedaan aan dit mooie event. De setting, de sfeer en de invulling zorgde voor een geslaagd evenement. Dank voor jullie leuke ideeën en de fijne samenwerking. Met vriendelijke groet, Kyra en alle collega's van Ria Joosten Catering & Evenementen


Op 27 June 2023

Stars

11/11


Het team van Ria Joosten is vanaf het begin erg betrokken geweest bij onze bruiloft plannen. Op een leuke en vrijblijvende manier hebben we op ons gemak alle wensen en planning doorgenomen. Omdat wij thuis getrouwd zijn en een tent met vloer wilde opzetten, kwam er best wel wat maatwerk bij kijken. Uiteindelijk is onze trouwdag super goed verlopen. We hebben nergens naar om hoeven te kijken, het was een top feest met een mooie aankleding, zeer vriendelijke bediening en een super lekkere catering. Ook de opbouw en afbraak van de tent, vloer, verlichting etc. verliep voorspoedig. Wij bevelen Ria Joosten absoluut aan!Reactie cateraar:

Beste Eline en Bas, Wat een mooie woorden! Dankjewel hiervoor. We zijn blij dat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan dit onvergetelijke huwelijksfeest. Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


René en Bionda Schmeitz

Op 20 June 2023

Stars

11/11


Heerlijk eten,vriendelijke en perfecte bediening. Kortom een onvergetelijk feest met alleen maar positieve reacties!Reactie cateraar:

Beste familie Schmeitz, Wat was het een feest om samen met jullie dit event te mogen organiseren. Wij zijn ontzettend blij dat jullie hebben genoten van deze dag! Bedankt! Met vriendelijke groet, Kyra namens het team van Ria Joosten Catering & Evenementen


Drotech bv Henk Sturme

Op 20 June 2023

Stars

11/11


Het bedrijf Ria Joosten heeft enorm veel bijgedragen tot het wel slagen van 2 fantastische feestdagen voor ons bedrijf. In een mum van tijd was onze bedrijfshal naar een geweldig mooi feestzaal omgetoverd. Overal werd aan gedacht alle details klopte !! Chapeau en enorm bedankt.Reactie cateraar:

Dag Henk, Wat fijn dat jullie een mooie herinnering hebben aan deze twee dagen. Dank voor de mooie woorden en het vertrouwen in onze organisatie. Wij hebben veel plezier gehad in de organisatie van dit mooie event en wat was het een feest! Heel graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Kyra namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Ilse Hermkens

Op 19 June 2023

Stars

10/11


Van begin tot het einde fantastisch geregeld.
Annet en Philip van den Elshout

Op 5 June 2023

Stars

11/11


Ze denken met je mee. Vervullen onze wensen. Wij hebben genoten van de culinaire gerechten en onze gasten overladen ons ook met complimenten. Wat wil je nog meer!Reactie cateraar:

Dag Annet en Philip, Wij zijn blij dat jullie genoten hebben dan deze bijzondere dag. Dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen in ons. Groet, Kyra namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Anouk en Eric

Op 3 April 2023

Stars

11/11


Mede dankzij de heerlijke hapjes van Ria Joosten een zeer geslaagd feest gehad, veel positieve reacties gekregen van onze gasten!Vriendelijke mensen.Reactie cateraar:

Tof dat wij een bijdrage mochten leveren aan jullie feest en dat de hapjes in de smaak zijn gevallen! Dank voor jullie vertrouwen in ons. Groet, Kyra namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Op 10 January 2023

Stars

9/11


Ook deze keer weer super tevreden over Ria Joosten Catering. Er is al een jarenlange samenwerking tussen ons bedrijf en Ria Joosten. We zijn dan ook uiterst tevreden! Ze denken met ons mee om steeds weer iets nieuws/iet anders op te zetten en ze hebben aan één woord genoeg, het wordt altijd top georganiseerd!! Ga vooral zo door!
Op 22 December 2022

Stars

11/11


Onze Kerstviering op kantoor bij Daelmans Vastgoed op 15 december was wederom tot in de puntjes verzorgd door Ria Joosten Catering. Medewerkers zijn gastvrij, vriendelijk en zorgvuldig, óók bij het opbouwen en na het event weer verwijderen van de "op locatie-apparatuur".Reactie cateraar:

Beste Ine, bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen. We vonden het een super partij om te mogen verzorgen en als altijd een hele fijne samenwerking. Hele fijne feestdagen en graag tot de volgende keer! Gastvrije groet, Julie namens Ria Joosten Catering & Evenementen.


Op 14 December 2022

Stars

11/11


Ria Joosten Catering verzorgde ons diner en de hapjes voor het avondfeest op onze bruiloft op 10-12-2022 en alles was perfect. Het eten smaakte heerlijk, en het personeel werkte top! Ook nog veel complimenten van de gasten mogen ontvangen over de service die dag.Reactie cateraar:

Dag Lars en Lieke, Wat een mooie woorden. Ontzettend fijn dat jullie zo genoten hebben van deze dag! Ook wij kijken terug op een bijzonder mooie dag. Dank voor het vertrouwen in ons en dat wij een bijdrage mochten leveren aan jullie bruiloft! Wij zijn blij dat alles naar verwachting is verlopen en dat zowel jullie als de gasten hier een onvergetelijke herinnering aan over houden. Heel veel geluk gewenst samen! Gastvrije groet, Kyra en de rest van het team van Ria Joosten Catering & Evenementen


Joyce martens

Op 13 December 2022

Stars

9/11


Wij hebben een heerlijke middag gehad, ontvangst en bediening was top. Zeer aardige medewerkers!Reactie cateraar:

Beste Joyce, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat jullie de middag zo hebben ervaren. Ook voor een volgende keer staan we weer graag voor jullie klaar! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Yvonne Eijsbouts

Op 9 November 2022

Stars

11/11


Ons bedrijfsfeest was mede dankzij Ria Joosten een groot succes. De aankleding, catering en de communicatie vooraf waren prima in orde.
Marc en Linda

Op 6 October 2022

Stars

11/11


Dankzij Ria Joosten Catering was ons feest helemaal geweldig. Het eten, de sfeer, het helemaal ontzorgd worden: alles klopte zowel bij het maken van de afspraken als tijdens het feest. Ria Joosten Catering begreep exact hoe wij ons 25 jarig huwelijksfeest wilden vieren. De band Two for You, geadviseerd en georganiseerd door Ria Joosten Catering, maakte onze avond helemaal compleet!Reactie cateraar:

Beste Marc en Linda, Wat was het een groot feest afgelopen zaterdag! Bedankt voor jullie mooie woorden en dat wij een bijdrage mochten leveren aan deze avond. Op naar de volgende 25 jaar huwelijk! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Danielle en Alex van Dieren

Op 6 October 2022

Stars

11/11


In een woord geweldig! Goed geregeld, er werd meegedacht, geen moeite was teveel, mooi decor, een super BBQ en lekkere hapjes tijdens ons feest. Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Schoonmoeder “moest” even op de foto, maar had eigenlijk net een lekker stukje zalm op het oog, geen probleem mevrouw, we maken als u klaar bent gewoon een nieuw stukje voor u…en ja hoor klaar met de foto en het bordje werd gebracht
Reactie cateraar:

Dag Danielle, Bedankt voor je bericht in ons gastenboek! Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten. Heel graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Danielle en Alex van Dieren

Op 6 October 2022

Stars

11/11


In een woord geweldig! Goed geregeld, er werd meegedacht, geen moeite was teveel, mooi decor, een super BBQ en lekkere hapjes tijdens ons feest. Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk. Schoonmoeder “moest” even op de foto, maar had eigenlijk net een lekker stukje zalm op het oog, geen probleem mevrouw, we maken als u klaar bent gewoon een nieuw stukje voor u…en ja hoor klaar met de foto en het bordje werd gebracht
Op 1 September 2022

Stars

11/11


Alles was gewoonweg super! De bediening was top, we zijn niks te kort gekomen. Glazen werden tijdig gevuld. Het eten was ook super lekker. Het BBQ buffet was tot in de puntjes verzorgd. Niks op aan te merken! Prijs - kwaliteit een dikke 11/10!
Loes en Frank Cox

Op 11 August 2022

Stars

11/11


Wij hebben 5-8-2022 onze bruiloft gevierd in de wei bij Ria Joosten. Het was een onvergetelijke dag! Alles was super goed verzorgd en het eten was heerlijk! Personeel was heel goed! We hebben veel complimenten gekregen over de locatie, het eten en de bediening! Echt een aanrader!Prijs-kwaliteit is erg goed.Reactie cateraar:

Beste Frank en Loes, Wauw wat een mooie woorden! Dankjewel voor het vertrouwen, het fijne contact en de kans dat we een bijdrage mochten leveren aan jullie huwelijksfeest. Geniet van jullie huwelijksreis en hopelijk tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Op 9 August 2022

Stars

11/11


Onze verwachtingen zijn echt overtroffen! Het eten was heerlijk, de service was geweldig en wij en onze gasten hebben enorm van onze dag kunnen genieten!Morgen weer?
Reactie cateraar:

Beste Esther en Rich, Bedankt voor jullie review! Wat was het een bijzondere dag om de catering bij te mogen verzorgen. Als het aan ons ligt doen we het morgen weer allemaal opnieuw! Hopelijk tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Huwelijk

Op 31 July 2022

Stars

11/11


Vanaf de kennismaking voor de diner- en feestlocatie van onze bruiloft hebben we Proeflokaal als een hele prettige en professionele organisatie ervaren. We hadden een eigen contactpersoon, die goed met onze wensen meedacht en ook eerlijk advies gaf. Er was van alles mogelijk voor het buffet, inclusief uitgebreide alternatieven voor de gasten met dieetwensen en allergieën. Het eten smaakte uitstekend, de bediening was zeer gastvrij en de manager zorgde ervoor op de achtergrond dat alles goed geregeld was. Ook onze gasten waren zeer tevreden! De locatie was prachtig ingericht en kon gemakkelijk worden aangepast naar onze eigen wensen en het aantal gasten. Zo konden we zorgeloos van onze bruiloft genieten!
Evenement: 50 jarig huwelijksfeest

Op 8 July 2022

Stars

10.7/11


goed voorbereid.
Evenement: Jubileum

ADEX BV

Op 5 July 2022

Stars

11/11


Wat hebben we een fantastisch 45 jarig jubileum gehad op 1 en 2 juli. Zowel de klantendag als de familiedag waren erg druk bezocht en succesvol. En als je dan ook nog mag afsluiten met een knalfeest, is dat helemaal top. Dit was op alle fronten voor herhaling vatbaar. Bedankt Team Ria Joosten voor de fijne samenwerking!!!Reactie cateraar:

Beste Marielle, Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Zowel de vrijdag als zaterdag waren een groot succes. Bedankt voor de prettige samenwerking en we zijn blij dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan dit jubileum! Heel graag tot de volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Vergadering

Romar-Voss

Op 1 July 2022

Stars

10/11


Met meerdere collega's gebruik gemaakt van de vergaderfaciliteiten bij Ria Joosten. Alles was prima geregeld! Vriendelijke mensen.Reactie cateraar:

Beste Remco, Bedankt voor de review! Erg fijn om te horen. We zien jullie graag weer terug bij ProefLokaal Limburg! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Bedrijfsfeest

DSV Solutions Nederland BV

Op 22 June 2022

Stars

9/11


Ria Joosten Catering heeft voor ons 3 dagen events verzorgt, waaronder een grote opening met internationale gasten. Een feestavond voor onze medewerkers met partner, en een open dag voor onze medewerkers en familie/vrienden. Alle drie de events waren geweldig geregeld, wij zullen in de toekomst vaker gebruik maken van deze zeer professionele organisatie.Reactie cateraar:

Hi Leonique, Ilona & Martijn, Bedankt voor de mooie woorden en de super fijne samenwerking. We hebben samen iets moois neergezet en hopen dit natuurlijk in de toekomst vaker voor jullie te mogen doen! Met gastvrije groet, Julie namens Ria Joosten Catering & Evenementen.


Evenement: Huwelijk

Op 14 June 2022

Stars

10.3/11


Goede communicatie, erg vriendelijk personeel op de dag zelf, lekker eten, kortom een groot succesReactie cateraar:

Dag Anouk, Wat fijn om te horen dat jullie dag zo geslaagd was. We vonden het een bijzonder mooi huwelijk en wensen jullie heel veel geluk in de toekomst! Met gastvrije groet, Julie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Afscheidsfeest

Geelen Counterflow

Op 7 June 2022

Stars

11/11


Het afscheidsfeest van onze directeur was geweldig! Alles klopte (zoals we gewend zijn van Ria Joosten), de catering, de aankleding, de communicatie vooraf.. niets dan lof!Reactie cateraar:

Dag Yvonne, Bedankt voor deze review! Wij zijn blij dat we een bijdrage mochten leveren aan het afscheidsfeest. Heel graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Familiedag

Raedts BV

Op 7 June 2022

Stars

10.3/11


Onze familiedag is super goed verlopen. Heel veel complimenten en de vraag van de collega's of we dit ieder jaar kunnen doen.Reactie cateraar:

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Wat goed om te horen dat het evenement naar wens is geweest. Als het aan ons ligt, staan we elk jaar weer voor jullie klaar! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Huwelijk

Sven & Elise Kort

Op 2 June 2022

Stars

11/11


De catering en gastvrijheid van Ria Joosten Catering is gewoonweg fantastisch: we hebben vanaf moment 1 een ontzorgd gevoel gehad en er werd super meegedacht in de opzet van onze huwelijksdag. De proefavond voorafgaand was subliem, en heeft nét dat ene speciale gerechtje een plekje in ons menu weten te veroveren. Gasten en wijzelf werden goed bediend en het ontbrak ons werkelijk aan niets. Bediening kent je persoonlijk en weet hoe hospitality werkt. Chapeau!Reactie cateraar:

Beste Sven en Elise, Bedankt voor deze mooie woorden! Wat goed om te horen dat jullie hebben genoten van jullie huwelijksdag. Wij zijn blij dat we hier ons steentje aan mochten bijdragen. Veel geluk voor de toekomst! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Private dining

Familie Roncken uit Helden

Op 23 May 2022

Stars

10/11


Prijs-kwaliteit is erg goed.Reactie cateraar:

Dag Hub, Hartelijk dank voor uw bericht! Wat ontzettend fijn om te horen. Heel graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Feest

Durlinger's Schoenbedrijf

Op 16 May 2022

Stars

10/11


Ons tropisch feestje was van A tot Z top geregeld. Na een prettige sessie vooraf wisten ze bij Ria Joosten precies wat de bedoeling was en wat bij ons thema pasten. Tussentijds waren ze flexibel zodat we nog kleine zaken konden aanpassen. Ook was het fijn dat we tot kort voor het personeelsfeest de aantallen konden aanpassen. Tijdens de avond zelf hebben ze hard gewerkt zodat het ons aan niets ontbrak. Kortom: hele fijne samenwerking
Evenement: Huwelijk

Jennifer en Adam

Op 6 May 2022

Stars

11/11


Wij zijn ontzettend tevreden met het contact met Kyra en hoe de gehele dag van begin tot eind is verlopen. Het eten en de bediening was uitstekend, het personeel ontzettend lief en gastvriendelijk. Duizendmaal dank voor het verzorgen van onze prachtige dag, wij hebben ons geen moment zorgen hoeven maken en ons heerlijk kunnen ontspannen.Reactie cateraar:

Beste Adam en Jennifer. Wat een mooie woorden! Hartelijk bedankt hiervoor. Het is erg fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van deze dag. Ook wij kijken terug op een onvergetelijk dag! Geniet van elkaar en de mooie momenten die gaan komen als getrouwd stel! Met gastvrije groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Huwelijk

Jennifer en Adam

Op 6 May 2022

Stars

11/11


Wij zijn ontzettend tevreden met het contact met Kyra en hoe de gehele dag van begin tot eind is verlopen. Het eten en de bediening was uitstekend, het personeel ontzettend lief en gastvriendelijk. Duizendmaal dank voor het verzorgen van onze prachtige dag, wij hebben ons geen moment zorgen hoeven maken en ons heerlijk kunnen ontspannen.
Evenement: open dag

Loonen vergulders

Op 3 May 2022

Stars

10/11


Goed advies tijdens de voorbereidingen. En volledig ontlast door de medewerkers van Ria Joosten tijdens onze open dagen. Onze gasten waren erg te spreken van onze cateraar.Reactie cateraar:

Dag Jos, Dat zijn mooie woorden, waarvoor dank. Jullie hebben er echt iets moois van gemaakt en we zijn blij dat we hier een bijdrage aan mochten leveren. Heel veel succes met alle mooie opdrachten en graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Huwelijk

M&M

Op 29 April 2022

Stars

11/11


Vrijdag 22-4-22 hebben wij een prachtig bruiloft feest gevierd bij Ria Joosten. Vooraf het contact verliep prettig. De dag zelf was genieten, alles goed geregeld, professioneel personeel en erg vriendelijk en heerlijk gegeten. Wij hebben hierdoor echt genoten van onze dag!Reactie cateraar:

Geweldig om terug te lezen dat jullie zo genoten hebben van deze bijzondere dag. Jullie zagen er ook echt prachtig uit! Dank voor het vertrouwen in ons en dat jullie gekozen hebben voor onze trouwlocatie, middenin de natuur. Heel veel geluk samen en hopelijk tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Bruynzeel Storage Systems B.V.

Op 14 April 2022

Stars

10.7/11


Super fijn team om mee te werken. Luisteren goed naar wat de klant wil en proberen gezamenlijk tot een beleving te komen zoals door de klant wordt aangegeven.Reactie cateraar:

Dag Yvonne, Jullie bedankt voor het vertrouwen en het fijne contact! We hopen in de toekomst nog een keer samen iets moois te mogen neerzetten. Met gastvrije groet, Julie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Afscheidsfeest

Jac.

Op 14 April 2022

Stars

11/11


Mijn, in verband met de coronaperikelen uitgestelde en aangepaste afscheidsfeestje, op 08-04-2022 gevierd bij Ria Joosten Catering & Evenementen. Alles was perfect geregeld: goede communicatie, duidelijke afspraken, erg gastvriendelijk en een geweldige verzorging van het feest. Alle gasten waren erg te spreken over de locatie en de verzorging. CHAPEAU aan het Team van Ria Joosten Catering & Evenementen.Reactie cateraar:

Dag Jac, Hartelijk dank voor de review! Ook wij kijken terug op een fantastische borrel met een leuk gezelschap. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Bedrijfsfeest

Kathy Coenders - Bertels B.V. (Ospel)

Op 4 April 2022

Stars

10/11


Afgelopen vrijdag 1 april (geen grap) ons bedrijfsfeest laten cateren door Ria Joosten. Het was geweldig. Tijdens de voorbereiding samen met ons ideeën opgedaan en het programma samengesteld. Het eten was meer dan goed. Vriendelijke en voldoende bediening. De partymanager Arjan was zeer gastvrij, vriendelijk en de hele avond daar. We zijn de hele avond ontzorgd. Ook het feest in de aangebouwde tent was precies zoals wij het voor ogen hadden. Zeker een aanrader! Kathy Coenders - Bertels B.V.Reactie cateraar:

Dag Kathy, Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat was het een succesvolle avond. Ook wij kijken met een goed gevoel terug op deze prachtige, duurzame samenwerking. Graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Huwelijk

Marijke&Roel

Op 18 March 2022

Stars

10.3/11


We hebben onze bruiloft bij Ria Joosten mogen vieren en de broodjes, hapjes en het diner waren heerlijk en verrassend. Super veel keuze, en als je andere mensen hebt is alles bespreekbaar. Het personeel is gastvrij en aardig en staat je ook gedurende dag heel fijn bij. Het contact met Kyra en Ria vooraf is prettig en doortastend, ze hebben snel in de gaten wat je wil en denken goed mee. Een absolute aanrader!
Pierre en Toos

Op 16 March 2022

Stars

10.7/11


Het opdienbord paste niet goed in het plateaubord met het snijden van het vlees verschoof telkens het opdienbord mee. Voor de oudjes was dit hinderlijk.Reactie cateraar:

Hallo Pierre, Bedankt voor de feedback, we gaan hier naar kijken en een oplossing zoeken voor de volgende keer! We hopen dat jullie desondanks een mooie avond hebben gehad, wij vonden het in ieder geval zeer geslaagd. Met gastvrije groet, Julie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Private dining

Op 8 February 2022

Stars

10/11


Fijne gastvrijheid.
Evenement: Vergadering

FinanceStar

Op 18 January 2022

Stars

10/11


Met meerdere collega's gebruik gemaakt van de vergaderfaciliteiten bij Ria Joosten. Na een eerste vraag volgt snel en adequaat een offerte en de kwaliteit van hetgeen geleverd is uitstekend! De persoonlijke aandacht door de gastvrouw verdient een compliment, zo ook de flexibiliteit bij vragen/wensen.Reactie cateraar:

Beste Rob, bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat het verblijf in de smaak is gevallen. Ook vanuit ons was deze bijeenkomst een groot succes en hopen jullie vaker terug te zien bij ProefLokaal Limburg. Met gastvrije groet, Sophie Lemmen namens Ria Joosten Catering & Evenementen.


Evenement: Levering catering

AnQore

Op 11 January 2022

Stars

11/11


Ria Joosten Catering heeft al vaker bij ons op de zaak de catering verzorgd. Het is niet voor niets dat we vaker gebruik maken van hun sevices. De kwaliteit is uitstekend en je wordt echt ontzorgd. wij zijn elke keer weer zeer tevreden.Reactie cateraar:

Beste Mark, dankjewel voor deze review! Wat leuk om je ervaring te lezen. Wij komen ook altijd graag bij jullie langs in Urmond en zijn blij met deze prettige samenwerking. Heel graag tot snel! Met gastvrije groet, Sophie Lemmen namens Ria Joosten Catering & Evenementen.


Evenement: Levering catering

Unisign - Panningen

Op 4 January 2022

Stars

9/11


Oliebollen foodtruck om de kerst in te luiden; het was keurig geregeld, ruim op tijd aanwezig, goede communicatie en vooral lekkere oliebollen en wafels!Reactie cateraar:

Hartelijk dank voor voor deze mooie review. Wat goed om te horen dat jullie hebben genoten van de zoetigheden en dat jullie tevreden zijn over de organisatie. De beste wensen voor het nieuwe jaar en op naar het volgende evenement! Met vriendelijke groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Levering catering

Yge en Kasia

Op 3 January 2022

Stars

11/11


Het was fantastisch het deluxe kerstmenu 2021. Zeer smaakvol en mooi opgemaakt (voorgerecht en dessert). Alles zag er prima uit .Ook de verzorging: van de manier waarop alles verpakt was, de duidelijke gebruiksaanwijzing en het tongstrelende menu. Maar we zijn niet anders van jullie gewend. Chapeau!Reactie cateraar:

Dag Yge en Kasia, Wat een mooie reactie, dankjewel! Wij zijn blij dat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan een onvergetelijke kerst. Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sophie namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Bedrijfsfeest

Daelmans Vastgoed

Op 29 December 2021

Stars

11/11


Toen Ria Joosten ons kantoor bezocht om onze kerstviering te bespreken hadden we niet kunnen denken dat er zoveel Corona-maatregelen waren op de dag van onze kerstviering. Keer op keer moesten we ons programma aanpassen. Voor de collega's van Ria was dit echter geen probleem, het werd zelfs een last-minute beslissing. Mede dankzij hun is onze aangepaste kerstviering een succes geworden, alles was tot in de puntjes verzorgd. Een extra complimentje voor de gastheer die samen met zijn collega onze standhouders van de kerstmarkt hebben geholpen met in- en uitladen!! Bedankt voor alle goede zorgen. Tot een volgende keer.Reactie cateraar:

Dag Ine, Hartelijk dank voor deze mooie reactie! Wat fijn om te horen dat jullie enthousiast zijn over het contact en het verloop van de Kerstviering. Fijn dat we een alternatief hebben gevonden met een invulling dat wél kon kijkend naar de maatregelen. Én dat het geheel naar wens is verlopen. Wij willen jou bedanken voor het fijne contact! Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kyra namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Bedrijfsfeest

Marlies van Nunen FLEX, Oostrum

Op 23 December 2021

Stars

10.7/11


Bedankt voor jullie grote bijdrage om op onze complexe logistieke vestiging een Covid proof Kerstevent voor ruim 700 medewerkers te faciliteren (high tea). Alles tip top voorbereid en uitgevoerd. Onze medewerkers hebben dit initiatief enorm gewaardeerd, maar zonder jullie professionaliteit was dit niet gelukt.
Reactie cateraar:

Dag Marlies, Wat een mooie woorden! Wij zijn ontzettend blij dat alles naar wens is verlopen. Enorm bedankt voor het vertrouwen in ons en dat we een steentje bij mochten dragen. Uiteraard ook dank voor wederom een fijne samenwerking. Met vriendelijke groet, Kyra Joosten Namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Braampeel

Karin Meulenberg Brightlands Chemelot Campus

Op 20 December 2021

Stars

10/11


Van begin tot eind was het tot in de puntjes geregeld. We zijn heel tevreden over service, kwaliteit en meedenken van team Ria Joosten!Reactie cateraar:

Dag Karin, Wat goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Dank voor jullie vertrouwen en dat wij dit jaar wederom een bijdrage mogen leveren aan de December attentie! Een bijzonder mooi 2022 gewenst namens het team van Ria Joosten Catering & Evenementen


Evenement: Huwelijk

Marleen en Ewout

Op 29 November 2021

Stars

11/11


Onze huwelijksdag was onvergetelijk, mede dankzij Ria Joosten Catering en Eventementen (RJCE). Alles klopte van begin tot eind. De lunch aan lange tafels met een heerlijke smoothie en mooie planken vol lekker eten. De ceremonie opgesierd met grote letters LOVE en een heerlijk stuk vlaai en glas bubbels die keurig werden uitgeserveerd. Het diner aan diezelfde mooi gedekte lange tafels, met fantastisch eten en geweldige wijn. Het heerlijke dessert in de beeldentuin. En last but not least: het spetterende feest met een door RJCE aanbevolen DJ en super bediening. We kregen ook van onze (best kritische) gasten complimenten over het eten, organisatie en personeel. Het was in één woord geweldig. Dit gold niet alleen voor onze huwelijksdag zelf, maar ook voor de aanloop daar naar toe: RJCE heeft als geen ander kijk op hoe je een mooie dag in elkaar zet en denkt op alle manieren mee om het allemaal nóg leuker en beter te maken. Geen vraag is teveel en er wordt altijd snel en op een plezierige manier gereageerd. Wat zijn we blij met RJCE! Zij hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd! Het is jammer dat het in Neer gevestigd is, anders zou ik RJCE zeker inschakelen voor alle toekomstige feesten die er in en rondom Amsterdam te organiseren zijn.Reactie cateraar:

Dag Marleen en Ewout, Hartelijk dank voor jullie mail en de lieve en positieve woorden. Wij zijn ontzettend blij dat jullie een onvergetelijke dag hebben beleefd. Zelf vond ik het heel prettig om met jullie samen te werken en te zien hoe ‘eigen’ deze dag was. De locatie die volledig werd benut, het gebruik van de materialen en inrichting van jullie (schoon)vader en de geweldige sfeer. Met veel plezier kijk ik terug op het eerste contactmoment en het verdere contact, het proefdiner, de opbouw en uiteraard jullie stralende lach op de dag avond zelf. Alles kwam volledig tot z’n recht! Heel veel geluk gewenst samen en hopelijk tot ziens! Veel liefs Kyra Ria Joosten Catering & Evenementen


Op 8 February 2021

Stars

11/11


Ria Joosten is lid van ONCE, het Officieel Netwerk Catering Events is opgericht voor verbetering van het bedrijf en de evencateringbranche. ONCE is een sociaal en actief kennisplatform van erkende party- en eventcateraars waarvan leden een online gastenboek kunnen gebruiken om kwaliteit te meten. De leden wisselen actief kennis en expertise uit, maken gebruik van elkaars netwerk en inspireren elkaar. ONCE helpt om hoogwaardig en kwalitatief te ondernemen.

Evenement: Kookworkshop

Sander Steijnis

Op 27 March 2020

Stars

11/11


Goede afhandeling. Top gedaan team. Super leuke avond gehad.


© 2024 Culimatch

Powered by: