Generic placeholder thumbnail                  Gastenboek Ria Joosten Catering


Ervaring / Review plaatsen Contact

Totaalscore: 10.3

Review gemiddelde:

Gastvriendelijkheid: 10.4

Stars

Kwaliteit: 10.3

Stars

Totaalervaring: 10.3

Stars
We gaan voor overtroffen verwachtingen.
Vandaar dat u kan kiezen uit 11 sterren.


Informatie:
Verrassen, daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie als de catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven.

Dit doen we door continu te werken aan duurzame en lokale innovaties op het gebied van smaak en beleving. Daarnaast verdiepen wij ons optimaal in de wensen en behoeften van u én uw gasten. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om, hierdoor ze voelen ze zich optimaal gast.

En u? U hebt een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna. Dát is wat wij bedoelen met smaak, sfeer en meer!Adres:
Doorbrand 2, 6086 PK Neer

Kijk voor meer informatie op onze website!
www.riajoosten.nl

Contactgegevens:
Tel.: 0475-495021
E-mail: [email protected]
Ervaringen

Sorteren op
Nieuwste - Hoogste beoordeling - Laagste beoordeling - Meeste tekst

Tip: Klik op de sterren om de opbouw van de sterren te zien.


Familie Roncken uit Helden

Op 23 May 2022

Stars

10/11


Prijs-kwaliteit is erg goed.Reactie cateraar:

Dag Hub, Hartelijk dank voor uw bericht! Wat ontzettend fijn om te horen. Heel graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Durlinger's Schoenbedrijf

Op 16 May 2022

Stars

10/11


Ons tropisch feestje was van A tot Z top geregeld. Na een prettige sessie vooraf wisten ze bij Ria Joosten precies wat de bedoeling was en wat bij ons thema pasten. Tussentijds waren ze flexibel zodat we nog kleine zaken konden aanpassen. Ook was het fijn dat we tot kort voor het personeelsfeest de aantallen konden aanpassen. Tijdens de avond zelf hebben ze hard gewerkt zodat het ons aan niets ontbrak. Kortom: hele fijne samenwerking
Durlinger's Schoenbedrijf

Op 16 May 2022

Stars

0/11


Ons tropisch feestje was van A tot Z top geregeld. Na een prettige sessie vooraf wisten ze bij Ria Joosten precies wat de bedoeling was en wat bij ons thema pasten. Tussentijds waren ze flexibel zodat we nog kleine zaken konden aanpassen. Ook was het fijn dat we tot kort voor het personeelsfeest de aantallen konden aanpassen. Tijdens de avond zelf hebben ze hard gewerkt zodat het ons aan niets ontbrak. Kortom: hele fijne samenwerking
Jennifer en Adam

Op 6 May 2022

Stars

11/11


Wij zijn ontzettend tevreden met het contact met Kyra en hoe de gehele dag van begin tot eind is verlopen. Het eten en de bediening was uitstekend, het personeel ontzettend lief en gastvriendelijk. Duizendmaal dank voor het verzorgen van onze prachtige dag, wij hebben ons geen moment zorgen hoeven maken en ons heerlijk kunnen ontspannen.Reactie cateraar:

Beste Adam en Jennifer. Wat een mooie woorden! Hartelijk bedankt hiervoor. Het is erg fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van deze dag. Ook wij kijken terug op een onvergetelijk dag! Geniet van elkaar en de mooie momenten die gaan komen als getrouwd stel! Met gastvrije groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Jennifer en Adam

Op 6 May 2022

Stars

11/11


Wij zijn ontzettend tevreden met het contact met Kyra en hoe de gehele dag van begin tot eind is verlopen. Het eten en de bediening was uitstekend, het personeel ontzettend lief en gastvriendelijk. Duizendmaal dank voor het verzorgen van onze prachtige dag, wij hebben ons geen moment zorgen hoeven maken en ons heerlijk kunnen ontspannen.
Loonen vergulders

Op 3 May 2022

Stars

10/11


Goed advies tijdens de voorbereidingen. En volledig ontlast door de medewerkers van Ria Joosten tijdens onze open dagen. Onze gasten waren erg te spreken van onze cateraar.Reactie cateraar:

Dag Jos, Dat zijn mooie woorden, waarvoor dank. Jullie hebben er echt iets moois van gemaakt en we zijn blij dat we hier een bijdrage aan mochten leveren. Heel veel succes met alle mooie opdrachten en graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


M&M

Op 29 April 2022

Stars

11/11


Vrijdag 22-4-22 hebben wij een prachtig bruiloft feest gevierd bij Ria Joosten. Vooraf het contact verliep prettig. De dag zelf was genieten, alles goed geregeld, professioneel personeel en erg vriendelijk en heerlijk gegeten. Wij hebben hierdoor echt genoten van onze dag!Reactie cateraar:

Geweldig om terug te lezen dat jullie zo genoten hebben van deze bijzondere dag. Jullie zagen er ook echt prachtig uit! Dank voor het vertrouwen in ons en dat jullie gekozen hebben voor onze trouwlocatie, middenin de natuur. Heel veel geluk samen en hopelijk tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Bruynzeel Storage Systems B.V.

Op 14 April 2022

Stars

10.7/11


Super fijn team om mee te werken. Luisteren goed naar wat de klant wil en proberen gezamenlijk tot een beleving te komen zoals door de klant wordt aangegeven.Reactie cateraar:

Dag Yvonne, Jullie bedankt voor het vertrouwen en het fijne contact! We hopen in de toekomst nog een keer samen iets moois te mogen neerzetten. Met gastvrije groet, Julie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Jac.

Op 14 April 2022

Stars

11/11


Mijn, in verband met de coronaperikelen uitgestelde en aangepaste afscheidsfeestje, op 08-04-2022 gevierd bij Ria Joosten Catering & Evenementen. Alles was perfect geregeld: goede communicatie, duidelijke afspraken, erg gastvriendelijk en een geweldige verzorging van het feest. Alle gasten waren erg te spreken over de locatie en de verzorging. CHAPEAU aan het Team van Ria Joosten Catering & Evenementen.Reactie cateraar:

Dag Jac, Hartelijk dank voor de review! Ook wij kijken terug op een fantastische borrel met een leuk gezelschap. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Jac

Op 13 April 2022

Stars

0/11


Uitstekende ervaring.Reactie cateraar:

Dag Jac, Hartelijk dank voor de review! Ook wij kijken terug op een fantastische borrel met een leuk gezelschap. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Kathy Coenders - Bertels B.V. (Ospel)

Op 4 April 2022

Stars

10/11


Afgelopen vrijdag 1 april (geen grap) ons bedrijfsfeest laten cateren door Ria Joosten. Het was geweldig. Tijdens de voorbereiding samen met ons ideeën opgedaan en het programma samengesteld. Het eten was meer dan goed. Vriendelijke en voldoende bediening. De partymanager Arjan was zeer gastvrij, vriendelijk en de hele avond daar. We zijn de hele avond ontzorgd. Ook het feest in de aangebouwde tent was precies zoals wij het voor ogen hadden. Zeker een aanrader! Kathy Coenders - Bertels B.V.Reactie cateraar:

Dag Kathy, Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat was het een succesvolle avond. Ook wij kijken met een goed gevoel terug op deze prachtige, duurzame samenwerking. Graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Sophie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Marijke&Roel

Op 18 March 2022

Stars

10.3/11


We hebben onze bruiloft bij Ria Joosten mogen vieren en de broodjes, hapjes en het diner waren heerlijk en verrassend. Super veel keuze, en als je andere mensen hebt is alles bespreekbaar. Het personeel is gastvrij en aardig en staat je ook gedurende dag heel fijn bij. Het contact met Kyra en Ria vooraf is prettig en doortastend, ze hebben snel in de gaten wat je wil en denken goed mee. Een absolute aanrader!
Pierre en Toos

Op 16 March 2022

Stars

10.7/11


Het opdienbord paste niet goed in het plateaubord met het snijden van het vlees verschoof telkens het opdienbord mee. Voor de oudjes was dit hinderlijk.Reactie cateraar:

Hallo Pierre, Bedankt voor de feedback, we gaan hier naar kijken en een oplossing zoeken voor de volgende keer! We hopen dat jullie desondanks een mooie avond hebben gehad, wij vonden het in ieder geval zeer geslaagd. Met gastvrije groet, Julie namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Familie feestje 90 jarige

Op 15 March 2022

Stars

0/11


Fijne gastvrijheid. En een heerlijk diner Overal is aan gedacht en alles was super geregeld.Reactie cateraar:

Dag May, Wat fijn om te horen. Wij vonden het een leuke partij om te mogen verzorgen. Heel graag tot een volgende keer! Met gastvrije groet, Julie namens Ria Joosten Catering & Evenementen.


Op 8 February 2022

Stars

10/11


Fijne gastvrijheid.
FinanceStar

Op 18 January 2022

Stars

10/11


Met meerdere collega's gebruik gemaakt van de vergaderfaciliteiten bij Ria Joosten. Na een eerste vraag volgt snel en adequaat een offerte en de kwaliteit van hetgeen geleverd is uitstekend! De persoonlijke aandacht door de gastvrouw verdient een compliment, zo ook de flexibiliteit bij vragen/wensen.Reactie cateraar:

Beste Rob, bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat het verblijf in de smaak is gevallen. Ook vanuit ons was deze bijeenkomst een groot succes en hopen jullie vaker terug te zien bij ProefLokaal Limburg. Met gastvrije groet, Sophie Lemmen namens Ria Joosten Catering & Evenementen.


AnQore

Op 11 January 2022

Stars

11/11


Ria Joosten Catering heeft al vaker bij ons op de zaak de catering verzorgd. Het is niet voor niets dat we vaker gebruik maken van hun sevices. De kwaliteit is uitstekend en je wordt echt ontzorgd. wij zijn elke keer weer zeer tevreden.Reactie cateraar:

Beste Mark, dankjewel voor deze review! Wat leuk om je ervaring te lezen. Wij komen ook altijd graag bij jullie langs in Urmond en zijn blij met deze prettige samenwerking. Heel graag tot snel! Met gastvrije groet, Sophie Lemmen namens Ria Joosten Catering & Evenementen.


Unisign - Panningen

Op 4 January 2022

Stars

9/11


Oliebollen foodtruck om de kerst in te luiden; het was keurig geregeld, ruim op tijd aanwezig, goede communicatie en vooral lekkere oliebollen en wafels!Reactie cateraar:

Hartelijk dank voor voor deze mooie review. Wat goed om te horen dat jullie hebben genoten van de zoetigheden en dat jullie tevreden zijn over de organisatie. De beste wensen voor het nieuwe jaar en op naar het volgende evenement! Met vriendelijke groet, Kyra namens Ria Joosten Catering & Evenementen


Yge en Kasia

Op 3 January 2022

Stars

11/11


Het was fantastisch het deluxe kerstmenu 2021. Zeer smaakvol en mooi opgemaakt (voorgerecht en dessert). Alles zag er prima uit .Ook de verzorging: van de manier waarop alles verpakt was, de duidelijke gebruiksaanwijzing en het tongstrelende menu. Maar we zijn niet anders van jullie gewend. Chapeau!Reactie cateraar:

Dag Yge en Kasia, Wat een mooie reactie, dankjewel! Wij zijn blij dat we een steentje hebben kunnen bijdragen aan een onvergetelijke kerst. Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Sophie namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Daelmans Vastgoed

Op 29 December 2021

Stars

11/11


Toen Ria Joosten ons kantoor bezocht om onze kerstviering te bespreken hadden we niet kunnen denken dat er zoveel Corona-maatregelen waren op de dag van onze kerstviering. Keer op keer moesten we ons programma aanpassen. Voor de collega's van Ria was dit echter geen probleem, het werd zelfs een last-minute beslissing. Mede dankzij hun is onze aangepaste kerstviering een succes geworden, alles was tot in de puntjes verzorgd. Een extra complimentje voor de gastheer die samen met zijn collega onze standhouders van de kerstmarkt hebben geholpen met in- en uitladen!! Bedankt voor alle goede zorgen. Tot een volgende keer.Reactie cateraar:

Dag Ine, Hartelijk dank voor deze mooie reactie! Wat fijn om te horen dat jullie enthousiast zijn over het contact en het verloop van de Kerstviering. Fijn dat we een alternatief hebben gevonden met een invulling dat wél kon kijkend naar de maatregelen. Én dat het geheel naar wens is verlopen. Wij willen jou bedanken voor het fijne contact! Heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kyra namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Marlies van Nunen FLEX, Oostrum

Op 23 December 2021

Stars

10.7/11


Bedankt voor jullie grote bijdrage om op onze complexe logistieke vestiging een Covid proof Kerstevent voor ruim 700 medewerkers te faciliteren (high tea). Alles tip top voorbereid en uitgevoerd. Onze medewerkers hebben dit initiatief enorm gewaardeerd, maar zonder jullie professionaliteit was dit niet gelukt.
Reactie cateraar:

Dag Marlies, Wat een mooie woorden! Wij zijn ontzettend blij dat alles naar wens is verlopen. Enorm bedankt voor het vertrouwen in ons en dat we een steentje bij mochten dragen. Uiteraard ook dank voor wederom een fijne samenwerking. Met vriendelijke groet, Kyra Joosten Namens team Ria Joosten Catering & Evenementen


Karin Meulenberg Brightlands Chemelot Campus

Op 20 December 2021

Stars

10/11


Van begin tot eind was het tot in de puntjes geregeld. We zijn heel tevreden over service, kwaliteit en meedenken van team Ria Joosten!Reactie cateraar:

Dag Karin, Wat goed om te horen dat alles naar wens is geweest. Dank voor jullie vertrouwen en dat wij dit jaar wederom een bijdrage mogen leveren aan de December attentie! Een bijzonder mooi 2022 gewenst namens het team van Ria Joosten Catering & Evenementen


Marleen en Ewout

Op 28 November 2021

Stars

11/11


Onze huwelijksdag was onvergetelijk, mede dankzij Ria Joosten Catering en Eventementen (RJCE). Alles klopte van begin tot eind. De lunch aan lange tafels met een heerlijke smoothie en mooie planken vol lekker eten. De ceremonie opgesierd met grote letters LOVE en een heerlijk stuk vlaai en glas bubbels die keurig werden uitgeserveerd. Het diner aan diezelfde mooi gedekte lange tafels, met fantastisch eten en geweldige wijn. Het heerlijke dessert in de beeldentuin. En last but not least: het spetterende feest met een door RJCE aanbevolen DJ en super bediening. We kregen ook van onze (best kritische) gasten complimenten over het eten, organisatie en personeel. Het was in één woord geweldig. Dit gold niet alleen voor onze huwelijksdag zelf, maar ook voor de aanloop daar naar toe: RJCE heeft als geen ander kijk op hoe je een mooie dag in elkaar zet en denkt op alle manieren mee om het allemaal nóg leuker en beter te maken. Geen vraag is teveel en er wordt altijd snel en op een plezierige manier gereageerd. Wat zijn we blij met RJCE! Zij hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd! Het is jammer dat het in Neer gevestigd is, anders zou ik RJCE zeker inschakelen voor alle toekomstige feesten die er in en rondom Amsterdam te organiseren zijn.Reactie cateraar:

Dag Marleen en Ewout, Hartelijk dank voor jullie mail en de lieve en positieve woorden. Wij zijn ontzettend blij dat jullie een onvergetelijke dag hebben beleefd. Zelf vond ik het heel prettig om met jullie samen te werken en te zien hoe ‘eigen’ deze dag was. De locatie die volledig werd benut, het gebruik van de materialen en inrichting van jullie (schoon)vader en de geweldige sfeer. Met veel plezier kijk ik terug op het eerste contactmoment en het verdere contact, het proefdiner, de opbouw en uiteraard jullie stralende lach op de dag avond zelf. Alles kwam volledig tot z’n recht! Heel veel geluk gewenst samen en hopelijk tot ziens! Veel liefs Kyra Ria Joosten Catering & Evenementen


Op 8 February 2021

Stars

11/11


Ria Joosten is lid van ONCE, het Officieel Netwerk Catering Events is opgericht voor verbetering van het bedrijf en de evencateringbranche. ONCE is een sociaal en actief kennisplatform van erkende party- en eventcateraars waarvan leden een online gastenboek kunnen gebruiken om kwaliteit te meten. De leden wisselen actief kennis en expertise uit, maken gebruik van elkaars netwerk en inspireren elkaar. ONCE helpt om hoogwaardig en kwalitatief te ondernemen.

Sander Steijnis

Op 27 March 2020

Stars

11/11


Goede afhandeling. Top gedaan team. Super leuke avond gehad.


© 2022 Culimatch

Powered by: