Generic placeholder thumbnail                  Gastenboek Museumcatering


Ervaring / Review plaatsen Contact

Totaalscore: 11

Review gemiddelde:

Gastvriendelijkheid: 11

Stars

Kwaliteit: 11

Stars

Totaalervaring: 11

Stars
We gaan voor overtroffen verwachtingen.
Vandaar dat u kan kiezen uit 11 sterren.


Informatie:
Een onuitwisbare herinnering creëren. Dat is onze passie. Of het nu gaat om de bezoeker van een tentoonstelling, of de gast bij een galadiner.

In de al bijna 25 jaar dat we samenwerken hebben we een volwassen en trots bedrijf opgebouwd met een enorme ervaring in zowel partycatering als publiekscatering. Het kopje koffie voor de bezoeker, maar ook de opening van de tentoonstelling en Speciale Corporate Events.

En onze passie wordt maximaal aangesproken als we kunnen inspelen op bijzondere tentoonstellingen en thema’s. Een G&T bar bij de expositie over het werk van Anton Corbijn, elke vrijdag een pop up restaurant tijdens de expositie over Mark Rothko en 7 kleuren brood tijdens het thema Kleur Ontketend.

Inmiddels zijn we de vaste cateraar van o.a. het Fotomuseum, het Kunstmuseum, de Pulchri Studio, het Museon, De Mesdag Collectie en Escher in Het Paleis. Dat vertrouwen waarmaken. Elke dag weer. dat is wat ons drijft. Bedenken wat anderen zouden kunnen vergeten. De laatste details. Daar ligt onze basis, onze kracht en onze toekomst....Adres:
Lange Voorhout 15
2514 EA Den Haag
Ervaringen

Sorteren op
Nieuwste - Hoogste beoordeling - Laagste beoordeling - Meeste tekst

Tip: Klik op de sterren om de opbouw van de sterren te zien.


Op 8 February 2021

Stars

11/11


Museum Catering is lid van ONCE, het Officieel Netwerk Catering Events is opgericht voor verbetering van het bedrijf en de evencateringbranche. ONCE is een sociaal en actief kennisplatform van erkende party- en eventcateraars waarvan leden een online gastenboek kunnen gebruiken om kwaliteit te meten. De leden wisselen actief kennis en expertise uit, maken gebruik van elkaars netwerk en inspireren elkaar. ONCE helpt om hoogwaardig en kwalitatief te ondernemen.

Peter Bergsma

Op 12 January 2020

Stars

11/11


fantatisch gedaan mannen, we hebben genoten, test


© 2022 Culimatch

Powered by: