Culimatch Hoe het werkt

Delen
1

Registreer gratis en maak een profiel aan

Maak je profiel compleet en upload foto’s. Vertel waar jij goed in bent. Of vertel waarom jouw bedrijf hét bedrijf is om voor te werken. Overtuig werkgevers of opdrachtgevers om jou te benaderen.

2

Plaats een opdracht of stel je match instellingen in

Als je op zoek bent, plaats je een opdracht. Wil je gevonden worden door opdrachtgevers, stel je de gewenste instellingen in bij ‘Matchen’ in MY CULIMATCH. Geef ook je locatie op, wat een belangrijk kenmerk is voor het automatisch matchen.

3

Is er een match met jouw opdracht of profiel?

Als er opdrachten zijn die matchen met jouw profiel, dan zie je dat meteen. Ook als jij een opdracht hebt geplaatst kun je direct matchende profielen bekijken. Bewaar profielen en/of opdrachten als favoriet als je er nog niet uit bent.

4

Solliciteer of reageer direct op opdracht of profiel!

Profiel gevonden? Of een passende opdracht? Stuur een bericht, of solliciteer direct. De ontvanger krijgt daar onmiddellijk een notificatie van. Je kunt direct en onderling met elkaar overleggen over de opdracht.

5

Opdracht uitgevoerd? Vraag om een beoordeling.

Na het uitvoeren van een opdracht, vraag je om een beoordeling. Je kunt ook altijd mensen en bedrijven uit je eigen netwerk om een beoordeling of ‘prikbord’ bericht vragen. Deze plaats je dan zelf gemakkelijk op je profiel.